Kocaeli Üniversitesi

Üniversitemizden Haberler

Uzunçiftlik Nuh Çimento Meslek Yüksekokulu Almanya Kassel’de
Uzunçiftlik Nuh Çimento Meslek Yüksekokulu’nun ortağı olduğu Teknoloji Fakültesinin yürütücülüğünü yaptığı Leonardo Da Vinci hareketlilik projelerinden 2012-1-TR1-LEO03-38582 no’lu AB ÜLKELERİNDE GÜNEŞ ENERJİSİNDEN ELEKTRİK ÜRETİM TEKNİKLERİNİN İNCELENMESİ konulu projenin ilk hareketliliği 01-08 Aralık 2012 tarihleri arasında Almanya’nın Kassel şehrine oldu. Okulumuzdan Makine Teknolojisi Öğr. Gör. Serkan AKTAŞ proje kapsamında SMA Solar Academy’de bir hafta süren “Küçük ve Orta ölçekli Fotovoltaik Sistemler” konulu eğitimlere katıldı. Ayrıca eğitim süreci içerisinde dünya inverter üretim piyasasını elinde bulunduran SMA firmasının üretim tesisleri (üretim fabrikası, test merkezleri, lojistik merkezi, servis merkezi v.b.) gezildi.

EUAMagna ChartaBatı Karadeniz Üniversiteleri Birliği L. N. Gumilyov Avrasya Ulusal Üniversitesi