Carbon Kuluçka Merkezi'ne gel, fikrin elmasa dönüşsün

Kocaeli Üniversitesi Teknopark A. Ş. ve Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A. Ş. iş birliği ile yürütülen CARBON Girişimcilik Programı 17 Kasım’da başlıyor.

Düşünmek ve fikir üretmek; bizi Dünyadaki değerli bir varlığa dönüştürür, daha değerli olanı ise bunların gerçeğe dönüşmesidir. Carbon Kuluçka Merkezi, ön kuluçka programına jüri tarafından seçilen fikrinizin gerçeğe dönüşmesi için profesyonel eğitmenler ve uzman mentörler eşliğinde eğitim-mentörlük programı sunuyor.

Online gerçekleşecek olan bu programda girişimciler;
1- Carbon Kuluçka Merkezi’nde prototiplerini geliştirmek ve test etmek üzere PEET-m Prototip Atölyesi ve Test Merkezi’ni,
2- Ürünlerini ve kendilerini tanıtabilecekleri videolar ve fotoğraflar çekmek üzere Greenbox Studio’yu,
3- Ortak çalışma ortamı olarak ön kuluçka ofislerini
Ücretsiz olarak kullanabileceklerdir.

Program sonunda mezun olan girişimciler, yatırımcılar ile buluşacakları DemoDay ile yatırım alma imkanı kazanacaklar.

Başvuru ve detaylar için carbon.kouteknopark.com adresi ziyaret edilebilir.