KOÜ Kültür Evi’nde Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Kocaeli kenti ile üniversitemizi bütünleştirme çalışmalarının bir ayağı konumunda olan Kocaeli Üniversitesi Kültür Evi, bugüne kadar düzenlediği kurslarla adından söz ettirirken, 1 Ekim itibariyle yeni dönem eğitim faaliyetlerine başlıyor.

KOÜ Kültür Evi'nde, Kocaeli'nin sosyal ve kültürel dokusuna etki eden kurslar veriliyor. Faaliyete geçtiği ilk günden beri 7'den 70'e birçok kesimin ilgi duyduğu KOÜ Kültür Evi, yeni dönemde de açılan kurslarla Kocaeli halkıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Hat, Tezhip, Ebru, Ney, Bağlama, Osmanlıca ve Arapça alanında eğitimlerin verileceği kursların yeni dönem kayıtları başladı. Kayıt için; Seka Park Kültür Alanında bulunan Kültür Evine gidilebileceği gibi telefon ile de ulaşılabilinir.

Detaylı bilgi için irtibat numarası: 0(262) 325 25 47