Rektörlüğümüzden Elazığ'da Yaşanan Depremle İlgili Açıklama

24 Ocak tarihinde Elazığ’da meydana gelerek pek çok ilimizde hissedilen deprem, tüm ülkemizin olduğu gibi Kocaeli Üniversitesi Ailesi’nin de yüreğini derinden sarsmıştır. Deprem faciasıyla en yakından yüzleşmiş bir kurum ve kent olarak Elazığ’da yaşanan sıkıntıları kalplerimizde hissediyoruz. Yaşanan doğal afet neticesinde doğan zararın ve aksayan yaşamın, devletimizin gücü, Aziz Milletimizin yardımları ve kararlılığı ile en kısa sürede çözüleceğine inancımız sonsuzdur.

Kocaeli Üniversitesi Ailesi olarak devletimizin tüm kurum ve kuruluşları ile koordinasyon içinde, ihtiyaç duyulan her noktada; tüm yardımlara hazır bir biçimde, her zaman olduğu gibi depremden etkilenen vatandaşlarımız başta olmak üzere, Aziz Milletimizin hizmetinde görev başındayız. Kocaeli Üniversitesi Ailesi olarak, yaşanan elim hadisede hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.