Rektörlüğümüzden Van’ın Bahçesaray İlçesinde Meydana Gelen Çığ Felaketi Hakkında Açıklama

Van’ın Bahçesaray ilçesinde yaşanan çığ felaketi sonucu çok sayıda vatandaşımız yaralanmış 39 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Kocaeli Üniversitesi Ailesi olarak Aziz Milletimizin derinden hissettiği hüznü paylaşıyoruz. Ailemiz elim felaketten etkilenen tüm vatandaşlarımıza yönelik yapılacak her türlü faaliyete devletimizin yanında, milletimizin hizmetindedir.

Kocaeli Üniversitesi Ailesi olarak Van’ın Bahçesaray ilçesinde yaşanan felaketin acısını kalplerimizde hissediyor kurtarma ekibinde yer alan şehitlerimize ve hayatını kaybeden sivillerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı , yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.