KOÜ Yüz Yüze Eğitime Hazırlanıyor

Pandemi nedeniyle üniversitemizde ara verilen yüz yüze eğitim, 20 Eylül’de başlıyor. Dersler başlamadan önce ise üniversitemizin tüm yerleşkelerinde dezenfekte ve temizlik çalışmaları yürütülüyor.

Üniversitemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Pandemi koşulları kapsamında 20 Eylül’de yüz yüze eğitime açılacak üniversitemizde, dezenfekte çalışmaları da hız kazandı. Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün talimatlarıyla, Kocaeli Üniversitesi’nin tüm yerleşkelerindeki hem öğrencilerimizin hem de akademik ve idari personelimizin kullanacakları kapalı ve açık alanlar dezenfekte ediliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin dezenfektan desteğinde bulunduğu ve Kocaeli Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İç Hizmetler Şube Müdürlüğü koordinasyonunda üniversitemiz personelinden oluşan Kocaeli Üniversitesi Dezenfektan Ekibi, tüm yerleşkelerimizde kullanıma açık olan alanları dezenfekte ediyor. 20 Eylül’de başlayacak dersler öncesi üniversitemiz en üst düzey hijyen kurallarına hazır hale getirilecek.