Rektörümüz, Donanma Komutanını Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

KOÜ ile Çimento Endüstrisi İşbirliği

Çimento Endüstrisi İşverenler Sendikası (ÇEİS) yetkilileri, Üniversitemiz ile işbirliği yapmak ve nitelikli işgücü yetiştirme çalışmaları için Ford Otosan İhsaniye Otomotiv MYO'da yürütülmekte olan İşletme Ortaklı Mesleki Eğitim Modelini incelemek üzere ziyarette bulundular.

KOÜ'de E-Ticaret Zirvesi Düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde 19 Ekim tarihlerinde KOÜ İşletme Kulübü tarafından "E-Ticaret Zirvesi" adlı etkinlik düzenlendi.

Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp Emekli Oldu

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans Salonunda bugün (18.10.2017) üniversitemizin Önceki Dönem Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp için emeklilik töreni düzenlendi.

Rektörlük Kupası 'Futbol Turnuvası' Başladı

Kocaeli Üniversitesi'nin 25. yılı kapsamında düzenlenen Futbol Turnuvası bugün İzmit MYO ile Kocaeli MYO arasında oynanan maçla başladı.

Rektörümüz, Aşure Dağıttı

Muharrem ayı dolayısıyla üniversitemizde aşure dağıtımı yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gölet Çalışmasını İnceledi

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, İSU tarafından yapımı devam eden gölette incelemelerde bulundu.

KOÜ'de "360 Derece Dünya" Etkinliği Düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde 17-18 Ekim tarihlerinde KOÜ Mekatronik Kulübü tarafından "360 Derece Dünya" adlı etkinlik düzenlendi.

Adalet Komisyonu Başkanı Muhittin Paça, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Adalet Komisyonu Başkanı Muhittin Paça ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

KOÜ 4. Başkanlar Kurulu Toplantısı'nda Eğitim Desteği Verdi

Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği 4. Başkanlar Kurulu Toplantısı'nda eğitim desteği verdi.

IV. Enerji Verimliliği Kongresi

Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen "IV. Enerji Verimliliği Kongresi" 13-14 Ekim 2017 tarihlerinde Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Memur-Sen Konfederasyonu ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Memur-Sen Konfederasyonu ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

KOÜ İletişim Fakültesinde Oryantasyon Toplantısı Yapıldı

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi “Oryantasyon Toplantısı” bugün 12.10.2017 Fakülte sınıflarında gerçekleştirildi. Her bölümün kendi sınıflarında yaptığı toplantılara 1. sınıf öğrencileri, bölüm başkanları ve öğretim elemanları katıldı.

Kütüphane Kaynakları Kullanımı Eğitimi Gerçekleşti

Kütüphane kaynakları kullanımı eğitimi 11.10.2017 Çarşamba günü Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı. Eğitimin sunumunu Danışma Kütüphanecisi Yasemin Şahin ve Elektronik Kaynaklar Sorumlusu Volkan Özvatan gerçekleştirdi.

Değirmendere Ali Özbay MYO'da Down Sendromlu Çocuklar ile Seramik Etkinliği

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Seramik atölyeleri, Down Sendromlular Farkındalık ayı kapsamında Gölcük Down Sendromlular Derneği çocuklarını ağırladı.

Öğrenci Konseyi, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Öğrenci Konseyi Başkanı Metin Geldeş ile Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan öğrenciler, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'yü ziyaret ettiler.

Ülke çapında devam etmekte olan "Ulusal Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme Projeleri" kapsamında Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü koordinasyonu ile çalışmaları 3 yıldır süren ve tamamlanmak üzere olan "Kocaeli İlinin Karasal ve İç Su Ekosistemleri Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme İşi" projesinin çalıştayı bugün Ramada Otel'de gerçekleşti.

Kırsalda Kadın Seyis Yetişiyor

Kocaeli Üniversitesi Kartepe Atçılık Meslek Yüksek Okulu, Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Kocaeli Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Yaygın Eğitim Mesleki ve Teknik Kursların düzenlenmesine ilişkin protokol imzalandı.

Çalışma Ortamında Ruh Sağlığı ve Sağlıkta Şiddet

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda dün 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Kapsamında "Çalışma Ortamında Ruh Sağlığı ve Sağlıkta Şiddet" konulu konferans düzenlendi.

Cryocan Yönetim Kurulu Başkanı Öğrencilerle Buluştu

Cryocan Basınçlı Kaplar Endüstriyel Tesisler San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Urhan, düzenlenen etkinlikte öğrencilerle bir araya gelerek kariyer hedefleri doğrultusunda bilgilendirmede bulundu.

Elginkan Vakfı ile Kariyer ve Mesleki Gelişim Semineri

Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezinde bugün(10.10.2017) "Elginkan Vakfı ile Kariyer ve Mesleki Gelişim" semineri düzenlendi.

Spor Bilimleri Fakültesi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Geçtiğimiz yıl yüksekokuldan fakülteye dönüşen ve bu yıl ilk öğrencilerini kabul eden Spor Bilimleri Fakültesi, 1. sınıf öğrencilerinin eğitimleri süresince karşılaşabilecekleri durumlar ve sistemle ilgili konularda bilgilendirme toplantısı düzenledi.

23. KÖGEM Kursu Tamamlandı

Kocaeli Üniversitesi Kök Hücre ve Gen Tedavileri Araştırma ve Uygulama Merkezi (KÖGEM) tarafından 23'üncüsü düzenlenen Kök Hücre ve Doku Mühendisliği Kursu: Temel Teknikler ve Moleküler Biyoloji Uygulamaları'nın sertifika töreni bugün gerçekleşti.

IT FEST 2017

Kocaeli Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Kulübü'nün (BİTEK) düzenlediği " IT FEST 2017" Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda 03-04 Ekim tarihlerinde yapıldı.