Mevlana ve İnsan Hakları

Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2 No'lu Amfi'de bugün (08.12.2017) "Mevlana ve İnsan Hakları" konulu konferans düzenlendi.

KOÜ Sharks Galibiyetle Başladı

Kocaeli Üniversitesi, Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Ünilig Korumalı Futbol müsabakalarına galibiyetle başladı.

Rektörümüz, Canlı Vaka Uygulamasına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Türk Gastroenteroloji Derneği tarafından Antalya'da düzenlenen "34. Ulusal Gastroenteroloji Kongresi"ne katıldı.

Aday Öğrenci Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı

Kocaeli Üniversitesi'nde 4-5-7-8 Aralık tarihleri arasında lise öğrencilerinin Kocaeli Üniversitesi'ni yakından tanıması amacıyla "Aday Öğrenci Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı.

Gönül Köprüsü "Leyla'dan Sonra"

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri Leyla'dan Sonra projesi kapsamında kronik hastalık tanısı konmuş çocukların yanında olmaya, mutluluklarını paylaşmaya ve onların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

KSHMYO'ya 2 Ödül Birden

Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (KSHMYO) öğretim elemanları ve Podoloji Programı öğrencileri Türkiye'de bu sene ilk defa uluslararası katılımlı olarak düzenlenen 4. Ulusal Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulları Sempozyumundan 2 ödül ile döndü.

KOÜ Öğrencileri Gölköy'de Kütüphane Kuruyor

Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü toplumsal sorunlara fayda sağlayabilmek amacıyla projeler düzenliyor. Endüstri Mühendisliği Kulübü, bu sene üçüncüsü 8-9-10 Aralık tarihlerinde Ordu Gölköy'de yapılacak "Gülümseten Düşler Kitaplardan Geçer" projesini daha çok kişiye duyurabilmek ve kitap bağışı toplayabilmek için destek bekliyor.

KOÜ'ye En İyi Bildiri Ödülü

Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bergün Meriç Bingül, Dünya Spor Bilimleri Araştırmaları Kongresi"nde en iyi bildiri ödülünü kazandı.

Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Eğitimi

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik ve Hemşirelik Bölümü öğrencilerine Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Eğitimi düzenlendi.

İlahiyat Fakültesi'nde Mevlit Kandili Programı

Alemlere rahmet olarak gönderilen, yaratılmışların en hayırlısı ve güzel ahlakın tamamlayıcısı Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)in dünyaya teşrif ettiği gün vesilesiyle İlahiyat Fakültesi'nde Mevlit Kandili programı düzenlendi.

Rektörümüz Uluslararası Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kocaeli Üniversitesi Sosyal Tesisler Kardelen Salonunda dün (29.11.2017) Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü uluslararası öğrencilerle bir araya geldi.

Kadınlara Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Programı

Kocaeli Üniversitesi Kadın Sorunlarını Araştırma ve Uygulama Merkezi (KASAUM) tarafından düzenlenen "Kadınlara Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Programı"nın açılışı Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi Akdeniz Salon'da dün (29.11.2017) gerçekleşti.

KOÜ Değirmendere Ali Özbay MYO Karma Sergisi

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Gölcük Sanat Galerisi'nde karma sergi yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Hülagü’ye Nezaket Ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı Ömer Polat ve beraberlerindeki heyet dün (29.11.2017) Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye nezaket ziyaretinden bulundu.

"Estetik, İnsanın Olduğu Her Yerde"

Tarihi, kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapan Kocaeli Üniversitesi Kültür Evi, çeşitli konularda her kesime yönelik ücretsiz seminerler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Donanma Komutanından Üniversitemize Ziyaret

Kocaeli Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, bugün (28.11.2017) Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'yü ziyaret ederek üniversitemizi gezdi.

Rektörümüz Bilgisayar Mühendisliğini Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünü gezerek incelemelerde bulundu.

KOÜ Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu'nda 'İnşaat Sektörü' Söyleşisi

Kocaeli Üniversitesi Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda İnşaat Bölümü tarafından 21.11.2017 tarihinde Haldız İnşaat Genel Müdürü Tacettin Gür'ün katılımıyla söyleşi gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Ali Poyraz Gürson'dan 'Büyük Güçlerin Suriye Planı' Konferansı

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Poyraz Gürson 23 Kasım'da, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonunda, 6. baskısını yapan "Büyük Güçlerin Suriye Planı" isimli kitabının imza günü ile birlikte bir konferans gerçekleştirdi.

Stressiz Zaman Yönetimi Semineri

Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde bugün (28.11.2017) İzgören Akademi tarafından "Stressiz Zaman Yönetimi" adlı etkinlik düzenlendi.

Doç. Dr. Ayşe Kutlu: "Uykusuzluk 3 Haftadan Fazla Sürüyorsa Dikkat Edilmeli"

Günlük yaşamın önemli bir parçası olan uyku, sosyal yaşantımızı sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmek için oldukça önemlidir. Uyku bozuklukları ile mücadele eden kişilerin gündelik hayatı ise olumsuz yönde etkilenmektedir.

KOÜ Teknopark'ta Ön Prototip Hazırlama ve Ürün Geliştirme Test Merkezi Açıldı

Kocaeli Üniversitesi Teknopark A.Ş. bünyesinde kurulan "Ön Prototip Hazırlama ve Ürün Geliştirme Test Merkezi'nin" açılışı, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün katılımlarıyla gerçekleştirildi.

KOÜ’de Öğretmenler Günü Kutlandı

Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından bugün (24.10.2017) Prof. Dr. Savaş Ayberk Konferans Salonu’nda 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği düzenlendi.

Kültür Evi Sohbetleri Devam Ediyor

Yaşam boyu eğitim anlayışı ile her yaştan insanları kadim sanatlarla buluşturma amacıyla Seka Park'ta faaliyetlerini sürdüren Kocaeli Üniversitesi Kültür Evi'nde kültürel sohbetler kaldığı yerden devam ediyor.