KOÜ, En İyi Poster Sunumu Ödülünü Kazandı

Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi Zeinep Selim Kechagıa, "Effects of Characterization Material and Bleaching Agent Application on Surface Roughness of Composites" başlıklı çalışma ile "5th International 7th National Students' Research Days, Innovative Dentistry" kongresinde En İyi Poster Sunumu Ödülünü kazandı.

Duayen Şair Öğrencilerimiz ile Buluştu

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi B Blok Konferans Salonu'nda dün (17.04.2018), "Ruhan Odabaş ile Kent-Kültür Edebiyat Sohbetleri-1" adlı etkinlik düzenlendi.

EKPSS Toplantısı Yapıldı

Pazar günü yapılacak olan EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) ile ilgili gerekli tedbirleri görüşmek üzere Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü Başkanlığında, KOÜ Kültür Evi'nde toplantı gerçekleştirildi. 2081 adayın 33 ayrı binada gireceği sınavda 983 kişi görevli olacak.

Güzel Sanatlar Fakültesi Duvar Resmi Atölye Sergisi Gerçekleştirildi

Güzel Sanatlar Fakültesi Temel Eğitim Bölümü, Duvar Resmi Atölye Sergisi 02-16 Nisan tarihinde Antre Sanat Galerisi'nde gerçekleştirildi.

Üniversitemizde Aday Öğrenci Tanıtım Günleri Devam Ediyor

Kocaeli Üniversitesi'nde 16-20 Nisan tarihleri arasında lise öğrencilerinin Kocaeli Üniversitesi'ni yakından tanıması amacıyla "Aday Öğrenci Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı" yapılıyor.

KOÜ Korfbol Takımı Türkiye İkincisi Oldu

Kocaeli Üniversitesi Korfbol Takımı, Korfbol Süper Lig Türkiye Şampiyonası'nda ikinci oldu.

KOÜ, Üniversite-Sanayi İşbirliğine Bir Yenisini Daha Ekledi

Üniversite-Sanayi işbirliğine büyük önem veren Kocaeli Üniversitesi, işbirliklerini arttırarak devam ettiriyor. Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (KOÜ TTO)'nin girişimleriyle Kocaeli Üniversitesi ve Sistem Teknik Sanayi Fırınları A.Ş. arasında dün (13.04.2018) iyi niyet anlaşması imzalandı.

Eski Başbakan Nihat Erim'in Kitapları KOÜ'de

Kocaeli Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'ne, Türkiye Cumhuriyeti Eski Başbakanı Merhum Prof. Dr. Nihat Erim'in damadı Prof. Dr. Akın Önalp ve kızı Işıl Önalp tarafından Nihat Erim'in kendi koleksiyonu olan yaklaşık 3 bin kitabı bağışlandı.

KOÜ, Sağlık Alanında Bilgi Vermeye Devam Ediyor

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda bugün (12.04.2018), Radyoloji Anabilim Dalı tarafından "Dural-Pial Arteriovenöz Fistüllerin Tanı, Tedavi ve Güncel Gelişmeleri" adlı seminer düzenlendi.

İzmit Simidi, KOÜ Tarafından Tanıtılıyor

Kocaeli Üniversitesi, kent-üniversite buluşmalarından bir yenisine daha imza atarak "İzmit Simidi Afişleri Sergisi" ile Doğu Marmara Tarım Fuarı'nda yerini aldı.

KOÜ, Mars'taki İlk Şehirlerin Projelerini Sergiledi

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından Mars'ta kurulabilecek ilk şehirlerin planlama, tasarım ve mimarlık projelerinin sergisi bugün (11.04.2018) Kocaeli Bilim Merkezi'nde kapılarını açtı.

Erasmus Oryantasyon Toplantısı Yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde bugün (11.04.2018), Uluslararası İlişkiler Birimi Erasmus Danışmanları tarafından Erasmus+Öğrenim Hareketliliğine katılmaya hak kazanan öğrencilere yönelik "Erasmus Oryantasyon Toplantısı" gerçekleştirildi.

Rektörümüz, Sanayi ve Teknoloji Zirvesi'ne Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen "Sanayi ve Teknoloji Zirvesi"nin açılışına katıldı.

Minik Öğrenciler KOÜ'de Seramik Yaptı

Kocaeli'deki ilköğretim okulu öğrencilerinin seramik ile tanışmasına öncülük eden Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu, Müfit Saner ilköğretim Okulu 1. Sınıf öğrencileri ile sınıf öğretmenlerini ve Gölcük Tema temsilcilerini ağırladı.

KOÜ Vakfı Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Vakfı'nın 24. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün başkanlığında bugün (10.04.2018) Anıtpark Yerleşkesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

KOÜ'de Geleneksel Türk Okçuluğu Kursu

Kocaeli Üniversitesi ile Kartepe Belediyesi işbirliğiyle geleneksel Türk Okçuluğu kursları veriliyor.

KOÜ Marstaki İlk Şehirlerin Projelerini Üretti

Kocaeli Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mars’ta kurulabilecek ilk şehirlerin planlama, tasarım ve mimarlık projelerini üretti.

KOÜ'lü Doktor ABD'ye Gidiyor

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi başarılı mezunlarından Dr. Ayşe Cantürk, ABD Boston Steward Carney Hospital'a dahiliye uzmanı olarak gidiyor.

KOÜ'de Keman ve Piyano Çalıştayı Düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Keman ve Piyano Çalıştayı düzenlendi.

TÖMERLER Buluşuyor

Kocaeli Üniversitesi Yabancılara Dil Öğretim Merkezi (DİLMER) Düzce Üniversitesi ev sahipliğinde, Türkçe Öğretim Merkezlerinin (TÖMER) bilgi alışverişinde bulunmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe katıldı.

Yeni Poliklinik Binası Şekillendi

Marmara bölgesinin en önemli sağlık merkezlerinden biri olan Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde mevcut poliklinik binasındaki modern sağlık hizmetlerinin daha da geliştirilmesi amacıyla yapımına devam edilen yeni poliklinik binası 4 aylık sürecin ardından büyük oranda şekillendi.

KOÜ Otizmli Çocukları Unutmadı

Sosyal sorumluluk projelerinde her zaman ön planda olan Kocaeli Üniversitesi yapmış olduğu anlamlı etkinliklerle toplumsal alanda öncülük etmeye devam ediyor.

Rektörümüz, Avukatlar Günü Hukuk Balosu'na Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, 5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında düzenlenen Avukatlar Günü Hukuk Balosu gecesine katıldı. Rektörümüz, Avukat Spor Oyunlarında voleybol branşında dereceye giren avukatlara ödüllerini takdim etti.

Rektörümüz, Nebi Güdük Gençlik Merkezi'nin Açılışına Katıldı

İzmit Belediyesi ve Ensar Vakfı Kocaeli Şubesi tarafından 28 Haziran Mahallesi'nde yaptırılan ve geçtiğimiz kasım ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaşamını yitiren sınıf arkadaşı Nebi Güdük'ün adı verilen gençlik merkezi, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün katılımıyla dualarla açıldı.