Üniversitemizde Aday Öğrenci Tanıtım Günleri Devam Ediyor

Kocaeli Üniversitesi'nde 16-20 Nisan tarihleri arasında lise öğrencilerinin Kocaeli Üniversitesi'ni yakından tanıması amacıyla "Aday Öğrenci Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı" yapılıyor.

İki aşamada gerçekleştirilen toplantıda, üniversitemizi ziyaret eden lise öğrencileri ilk olarak Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde karşılandı. Kongre Merkezi'nde her fakülteyi temsilen öğretim üyeleri ve elemanları, fakültelerin imkanlarına, koşullarına, laboratuvar ve diğer uygulama birimlerine ilişkin sunum gerçekleştirildi ve öğrencilerin soruları yanıtlandı. İkinci aşamada ise, öğrenciler istedikleri fakülteleri yine öğretim üyeleri ve elemanları öncülüğünde yerinde görme fırsatı yakaladı.

Dört gün sürecek etkinliklere ilimizden ve çevre illerden Kandıra M.T. Anadolu Lisesi, Çayırova Kız A.İ.H. Lisesi, Akyazı M.T. Anadolu Lisesi, Hereke Nuh Çimento M.T. Anadolu Lisesi, Mimar Sinan Anadolu Lisesi, Başiskele Anadolu Lisesi, Dilovası Yahya Kaptan Anadolu Lisesi, İzmit Atılım Anadolu Lisesi, Mustafa Şeker Anadolu Lisesi, Karamürsel Anadolu Lisesi, Ormanlı Çok Programlı Anadolu Lisesi, Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi, Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi, TOKİ Şehit Can Duyar M.T. Anadolu Lisesi, Mevlana M.T. Anadolu Lisesi, Yavuz M.T. Anadolu Lisesi, Yıldız Entegre M.T. Anadolu Lisesi, Özel Gebze Hisar Anadolu Lisesi, Özel İzmit Birey Lisesi, Tuzla Anadolu Lisesi, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi, Özel Atafen Anadolu Lisesi, Altınova Anadolu Lisesi, Validebağ Anadolu Lisesi, Kilimli Atatürk Anadolu Lisesi katılacak.

Haber: İsa Güner (BHİ)