Kocaeli Üniversitesi’ne Yabancı Uyruklu yada Yurtdışından Öğrenci Başvuruları Başladı

Yabancı Uyruklu yada Yurtdışından Öğrenci kontenjanından başvurmak isteyen adaylar için Kocaeli Üniversitesi lisans ve önlisans programlarına başvurular başlamıştır. 2016-2017 öğretim yılı Kocaeli Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenci Kontenjanlarına (YÖS) ulaşmak için yos.kocaeli.edu.tr/docs/2016-2017_YabaciUyrukluKontenjani.xlsx linkine tıklayabilirsiniz.

Bu yıl tüm başvurular internet üzerinden yapılacaktır. Posta ya da e-mail ile yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Şahsen başvuru kabul edilmemektedir.

Kocaeli Üniversitesine sadece KOÜYÖS, SAT, GCE, ACT, ABITUR, MATURA ve IB puanları ile başvuru yapılabilmektedir.

Başvuru yapmak için http://yos.kocaeli.edu.tr/ebasvuru/index.php?p=main linkine tıklayabilirsiniz.

Sorularınız için yos@kocaeli.edu.tr e-posta adresinden bize ulaşabilirsiniz.

KOUYÖS Takvimi

• 11-22 Temmuz 2016:  (YÖS) Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Ön Kayıtları
  • 12 Ağustos 2016:         (YÖS) Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin İlanı
  • 15-26 Ağustos 2016:   (YÖS) Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Kesin Kayıtları