Kocaeli Üniversitesi'nden Afrin Zaferi Mesajı

Şanlı tarihimizin en mukaddes günlerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde, milletimizin kararlılığını ve gücünü bir kez daha göstererek Afrin'de muzaffer olan ordumuzu ve güvenlik güçlerimizi tebrik ediyoruz. 57 gündür devam eden harekatta bölgeye barış ve huzuru getirmek için canla başla çalışan Silahlı Kuvvetlerimiz ve tüm güvenlik güçlerimiz, bütün dünyaya ülkemizin bekası ile ilgili olan hassasiyetini göstermiş, aziz milletimizin çelik iradesinin yansıması olmuştur.

Harekatın 57. Gününde Afrin'de kontrolü sağlayan ruhta, Çanakkale'de can verip geçit vermeyen 57. Alayın ruhu, cesareti ve kahramanlığı tezahür etmektedir. Kocaeli Üniversitesi olarak aynı ruhu eksiksiz olarak hissetmekte ve yaşatmakta, gelecek kuşaklara aktarmayı görev ve sorumluluk olarak bilmekteyiz. Ülkemizin bekası, bölgemizin barış ve güvenliği, aziz milletimizin bağımsızlığı için tarih boyunca verilen şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tedavi görmekte olan gazilerimize acil şifalar diliyor, hala devam eden operasyonlarda mücadele eden kahramanlarımıza zafer niyaz ediyoruz.

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ