Üniversitemiz Çocuk Evi Velilerine; Çocukluk Dönem Özellikleri, Yaşanan Sorunlar, Çözüm Yolları ve Sağlıklı İletişim Konularında Eğitim Verildi

Spor Bilimleri Fakültesi Dekan yardımcısı Doç. Dr. Elif Karagün tarafından Üniversitemiz Çocuk Evi velilerine; çocuk psikolojisi, çocukluk dönemi sorunları, yaşanan sorunların çözüm yolları ve çocuklarla sağlıklı iletişim kurma teknikleri konusunda eğitim verildi.

Velilere önemli bilgiler aktaran Karagün; çocukların yaş dönem özellikleri, okula uyum gibi konularda yaşanan sorun durumları ve bu sorunlarla nasıl baş edileceği konusunda önemli bilgiler verdi.

Eğitim sırasında; çeşitli uygulamalar, interaktif etkinlik çalışmaları da yapıldı. Eğitim iki gün öğlen saatleri Eğitim sonunda Çocuk Evi Müdürü Gonca Karaırmak tarafından verdiği destek için Karagün'e teşekkür edildi.