KOÜ Kütüphanesi'nde Yarışma Var

Kocaeli Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı, 54. Kütüphane Haftası kapsamında ödüllü yarışma düzenliyor.

Kocaeli Üniversitesi Merkez Kütüphanesi fuaye alanında kurulan 'Kütüphane Haftası Köşesi'nde bulunan 14 kitabın toplam sayfa sayısını doğru tahmin edenlere sürpriz hediyeler verilecek.

SSayfa Sayısını Tahmin Et Hediye Kazan

27 Mart-1 Nisan tarihleri arasında yapılacak yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimizin, Merkez Kütüphanesi girişinde bulunan Kütüphane Haftası Köşesi'ni ziyaret etmeleri ve belirlenen 14 kitabın sayfa sayısı tahminlerini, ad soyad ve telefon numaralarını yazarak kutuya atmaları gerekiyor.

Her öğrencinin bir kez katılma şansı bulunan yarışmanın sonuçları ise 2 Nisan'da duyurulacak. Yarışmayı kazananlara kitap yanında sürpriz hediyeler de verilecek.