Başiskele Belediye Başkanı, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye nezaket ziyaretinde bulundu.
Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başiskele Belediyesi ile birlikte üniversite-yerel yönetimler işbirliklerine örnek çok sayıda projeye imza attıkları belirtti. Son olarak hayata geçirilen projelerden birisi olan Çocuk Üniversitesi projesinin hem ilçeye hem kente hem de ülkemize önemli katkı sunacağını aktaran Rektörümüz Prof. Dr. Hülagü, yapılacak yeni projelerle de Başiskele'ye ve Kocaeli'ye katkı sunmaya devam edileceğini sözlerine ekledi. Hüseyin Ayaz ise, Belediye olarak her zaman üniversitenin hizmetinde olduklarını aktararak, destekleri nedeniyle Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye teşekkür etti.