Farabi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Farabi Değişim Programı Koordinatörlüğü tarafından 8-9 Mayıs 2018 tarihlerinde Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Üniversitemiz Farabi Değişim Programı Koordinatörlüğü, Umuttepe Yerleşkesi Sosyal Tesislerde bulunan Uluslararası İlişkiler Birimi salonunda, 8 Mayıs'ta öğrencilere yönelik, 9 Mayıs'ta Farabi Bölüm Koordinatörlerine yönelik Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Değişim Programından yararlanacak öğrenciler ile bölüm koordinatörlerine Farabi süreci hakkında bilgi vermek üzere gerçekleştirilen toplantıda, Farabi Değişim Programı Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Sema Orsoy açılış konuşmasını yaparken Farabi Birim Sorumlusu Ayşe Balcı Toplu, izlenecek adımlar ve yapılması gerekenler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Karşılaşılan ya da olası sorunlar ile ilgili fikir paylaşımları yapılan soru-cevap bölümünün ardından toplantı sona erdi.