Kocaeli Üniversitesi'nden Afrin'e “Zeytin Dalı” Operasyonu Açıklaması

Afrin’de yaşanan yönetsel boşluğu fırsat bilerek, başta ülkemiz olmak üzere tüm bölgenin barış, huzur ve güvenine kastedecek biçimde yuvalanan terör örgütü destekçileri ve teröristlere yönelik başlatılan “Zeytin Dalı” operasyonunda şanlı ordumuza, kahraman Mehmetçiğe başarı diliyoruz. Terör örgütlerinin sivil halk üzerinde uygulamakta olduğu baskıya son vermek ve bölgenin güvenliğini sağlamak amacıyla orada bulunan askerimiz inanıyoruz ki her zaman olduğu gibi muzaffer olacaktır.

Tarih boyu mazlumların yanında, zalimin karşısında olan aziz milletimiz ve onun çelikleşmiş iradesinin temsili olan şanlı Türk Ordusu, inanıyoruz ki görevini başarıyla tamamlayacaktır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin birlik, beraberliğine kasteden terörist örgütlere karşı sürdürülen mücadelede, Kocaeli Üniversitesi her zaman olduğu gibi; milletimiz, devletimiz ve askerimizin arkasındadır. Operasyona katılan askerlerimiz ve sivil halkın en ufak bir zarar görmemesini temenni ediyor, Mehmetçiğe teröristle mücadelesinde başarı ve zafer niyaz ediyoruz.

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ